Peruuttamis- ja palautusehdot

IO Signal Peruuttamis- ja palautusehdot:

Teillä on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Sinun on maksettava tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Asiakkaan velvollisuus on näyttää tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi postin tai Matkahuollon kuitin avulla.
Asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tavaran. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

Harkinta-aika päättyy 14 päivää tuotteen toimittamispäivän jälkeen. Jos harkinta-aika päättyy yleisenä vapaapäivänä, sitä jatketaan seuraavaan arkipäivään asti.
Sinun on yksiselitteisesti ilmoitettava  päätöksestäsi perua kauppa. Ei riitä, että pelkästään lähetät tuotteen takaisin.

Sinun on lähetettävä käyttämätön tuote takaisin 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut haluavasi perua kaupan.

Voit ilmoittaa kaupan perumisesta lähettämällä kirjeen osoitteeseen:

Rahat palautetaan sinulle 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on saatu takaisin. Tuotteen on oltava jälleenmyyntikunnossa (alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämättömänä), jotta saat täyden palautuksen. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Tuotepakkaus on avattava siististi, alkuperäiset pakkaus- ja suojamateriaalit säilyttäen. Mahdollisista kuljetusvaurioista on tehtävä välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle ja IO Signalille.

Jos olet pyytänyt erikseen pika- tai erikoistoimitusta, peritään  maksu lisätoimituskuluista.

Peruuttamisoikeus ei koske tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi (esim. asennetut optiot laitteelle). Asiakas voi menettää peruuttamisoikeutensa myös muissa kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:ssä säädetyissä tapauksissa.
Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että tilaus tulee yritykselle. Tällöin kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.

Tuotteet on palautettava IO Signalille hyvin pakattuna. IO Signal pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta  tuotteen arvon alenemista harkitsemansa prosenttiosuuden,  mikäli tuote on selvästi käyttöönotettu.

Tuotteet on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä . Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tuotteet takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.