Takuu- ja toimitusehdot

Päivitetty 11.1.2021 Aaronian takuuehtoja.

Rigol– ja Siglent-laitteille on 3 vuoden valmistajan takuu. Oheistuotteille takuu on 1 vuosi.

Tekbox tuotteiden takuu on 2 vuotta.

Aaronian laitteilla 2 vuoden takuu kuluttaja-asiakkaille, 1 vuosi yritysasiakkaille, jollei tuotesivulla toisin mainita. Akuille ei ole takuuta. (Terms & Conditions — Aaronia AG)

Takuu alkaa aina ostopäivästä (Kuriirin tai Postin kautta toimitettavat tuotteet) tai kun tuote noudetaan meiltä tai tuote kuljetetaan asiakkaalle. Pääsääntöisesti vaihdamme viallisen tuotteen samanlaiseen tai korvaavaan vastaavilla ominaisuuksilla varustettuun tuotteeseen.
Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.
Takuu ei korvaa kulumisesta, ohjelmisto-, asiakkaan omasta asennus- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja.
Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa.

Kaikki asiakkaan suorittamat modifikaatiot tuotteeseen, jotka tehdään ilman Rigolin antamaa lupaa, eväävät takuun kyseiseltä tuotteelta. Älä siis asenna mitään hakkeriohjelmilla saatuja optio-koodeja, jos haluat että tuotteella on 3 vuoden takuu voimassa. Vaikka ongelmat eivät suoraan olisi laittoman modifikaation syy, RIGOL oikeutetusti kieltäytyy korjauksista/modatun tuotteen vaihdosta, vaikka takuuaika ei olisi vielä umpeutunut. Tuotteen hakkerointi on RIGOLin takuuehtojen suoraa loukkaamista.

Rigolin myymistä virallisista optioista ja modifikaatioista olet saanut aina todistuksen(Software License Certificate).

Aina ota meihin ensin yhteyttä Yhteydenotto -lomakkeella. Saat meiltä tarkemmat palautusohjeet. Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja kopio kuitista. Palautukset on pakattava huolella!
HUOM! Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 20 euron huoltomaksun, sekä kuriirin tai Postin perimät toimituskulut.[:]